استفاده از شبکه‌ی بی‌سیم و کافی‌نت دانشگاه

شبکه‌ی کافی‌نت و یا شبکه‌ی بی‌سیم دانشگاه، از طریق حضور در کافی‌نت‌های دانشگاه و یا با استفاده از انواع لپ‌تاپ، تلفن همراه و یا تبلت‌هایی که مجهز به امکان ارتباط بی‌سیم هستند، قابل دسترسی است.

اتصال به شبکه‌ی بی‌سیم دانشگاه نیاز به رمز یا کلید امنیتی ندارد و به‌محض ارتباط با شبکه، تمامی وب‌گاه‌ها و سامانه های مبتنی بر وب دانشگاه به‌صورت رایگان، در دسترس خواهد بود.

برای مشاهده‌ی وب‌گاه‌ها و سامانه‌های مبتنی بر وب دانشگاه، کافی است رایانه، تبلت و یا تلفن همراه شما به این شبکه متصل گردد، اما برای مرور اینترنت می‌بایستی نام کاربر و اسم رمز مخصوص اشتراک اینترنت را وارد کنید.
برای این منظور می توانید پس از اتصال به Wifi وارد سایت hs.iau-jovein.ac.ir شده و نام کاربر و اسم رمز خود را وارد نمایید.
پس از اولین اتصال در صورتی که از تلفن همراه استفاده نمایید اطلاعات ورود شما ذخیره شده و برای مراتب بعدی نیاز به این عملیات نمی‌باشد.

نام کاربر(Username): شماره دانشجویی / کد استادی
اسم رمز (Password): کد ملی

شارژ حساب کاربری شبکه‌ی کافی‌نت دانشگاه از طریق کارت‌های معتبر عضو شبکه‌ی شتاب امکان‌پذیر است.

نشانی سامانه‌ی مخصوص اشتراک اینترنت (ساشا) : http://ic.iau-jovein.ac.ir

نام شبکه در تمامی نقاط iau-jovein-ic می‌باشد.
   عبارت iau-jovein از دو بخش تشکیل شده است؛ بخش اول همان دامنه‌ی دانشگاه است و بخش دوم، حروف اول عبارت Internet Café می‌باشد.

شارژ الکترونیکی از طریق سامانه‌ی مخصوص اشتراک اینترنت (ساشا) انجام می‌شود. در حال حاضر این شارژ از طریق درگاه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد صورت می‌گیرد که تمام کارت‌های عضو شبکه‌ی شتاب را می‌پذیرند.

از طریق سامانه‌ی اشتراک اینترنت (ساشا) می‌توانید میزان باقیمانده‌ی حساب کاربری خود را ملاحظه نمایید.

مجدداً یادآوری می‌کنیم که برای استفاده از وب‌گاه‌ها و یا سامانه‌های دانشگاه نیازی به حساب کاربری نبوده و فقط کافی است رایانه‌ی مورد استفاده‌ی شما به شبکه‌ی کافی‌نت متصل باشد.

نکته مهم:
در صورتی که دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار هستید و محل تحصیل شما مرکز جوین می‌باشد می‌توانید همانند زمانی که در سبزوار هستید از شبکه iaus-ic استفاده نمایید برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید

۱۳۹۸، مرکز فنّاوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، جوین، ایران.